Palvelut

Digitaalisen toiminnan kumppani

Teemme asiakkaillemme verkkosivustoja ja verkossa toimivia palveluja, jotka täyttävät nykypäivän standardit ja tulevaisuuden tarpeet. Meidän asiakkaamme ovat oman alansa ammattilaisia ja heidän vankan näkemyksensä ja osaamisensa avulla omasta liiketoiminnastaan ja tavoitteistaan teemme verkkosivustot ja -palvelut, niitä tukevine markkinointitoimenpiteineen, jotka parantavat asiakkaidemme näkyvyyttä ja heidän liiketoimintaansa.

Verkkosivuston toteutus

Toteutamme kustannustehokkaita ja korkealaatuisia verkkosivustoja, verkkokauppoja sekä muita digitaalisia ratkaisuja. Palvelun suunnittelussa ja toteutuksessa huomioidaan ketkä palvelua käyttävät ja mitä palvelulla tulisi saavuttaa, jolloin tehdyllä palvelulla saadaan aikaiseksi mahdollisimman suuri hyöty.

Toimintojen tehostaminen markkinoinnin keinoin

Pelkkä laadukas tietotekninen toteutus tai näyttävä ulkoasu ei sinällään takaa verkkosivuston menestystä. Menestyksen kasvattamiseksi tarvitaan tehokasta markkinointia ja viestintää.

Mittaamiseen ja tuloksiin perustuva kehittäminen

Tärkeä osa toiminnassamme on online-palvelujen menestyksen mittaaminen sekä kehittäminen web-analytiikan ja online-markkinoinnin keinoin. Asiantuntevasti toteutettu verkkopalvelun kävijäseuranta (web-analytiikka) tarjoaa lukuisia keinoja online-palvelun menestyksen mittaamiseen ja kehittämiseen.