Leadfeeder

Liidilistat myynnille!

Leadfeeder on väline myyntiliidien hankintaan, kun myynti tehdään yritykseille eikä kuluttajille. Myyjät saavat reaaliaikaisen tiedon mitkä yritykset ovat vierailleet teidän verkkosivustollanne, mistä vierailijat ovat tulleet ja mitä he ovat tehneet sivustolla. Leadfeeder suodattaa operaattorit pois automaattisesti.

leadfeeder-logo-af993010_medium
Kenelle?

Leadfeeder on myyjien käyttöön kehitetty työkalu.  Erityisesti markkinointi ja mainoskampanjoiden kautta tulleet sivustovierailijat pitäisi kontaktoida heti, ettei liidi vanhene. Leadfeederin avulla myynti saa suoraan ja heti tietoonsa mikä yritys on vieraillut sivustollanne, jolloin kontaktointi voidaan tehdä kun tilanne on vielä akuutti.

Käyttö

Leadfeeder vaatii toimiakseen että sivustolla on Google Analytics. Leadfeeder jatkaa siitä mihin Google Analytics lopettaa ja antaa myynnille listat yrityksistä, jotka vierailevet verkkosivustollanne. Leadfeeder on oma informatiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa on työvälineet liidien ryhmittelyyn, seurantaan ja jakamiseen eri henkilöille.

Tuki

Leadfeeder Premium sisältää Chat ominaisuuden, jolla voit kysyä henkilökohtaista apua ongelmatilanteissa. Sinulle lähetettään myös automaattisesti käyttöä helpottavia ja opastavia vinkkejä.


Leadfeeder on suomalaisen ohjelmistotalon kehittämä työkalu, joka on suunnattu maailmanlaajuiseen käyttöön. Yrityksen perustajat, johto ja kehittäjät ovat mm. Snoobi Oy:stä tunnettuja henkilöitä. He halusivat viedä asioita vielä pidemmälle ja perustivat Leadfeederin. Lue lisää www.leadfeeder.fi

Avenis Oy on Leadfeederin jälleenmyyjä ja kuuluu Leadfeederin partneriohjelmaan.

Leadfeeder Lite

Ilmainen

Ominaisuudet
Lista firmoista jotka käyvät verkkosivuillasi
Miten firmat löytävät sivuille ja miten kauan käyttävät sivustoa
Yhteys Google Analyticsiin
Rajaton määrä käyttäjiä
Päivittäinen email eilisen mielenkiintoisimmista kävijöistä

100 liidiin asti kuussa*

* Kalenterikuukauden aikana eri vierailleiden organisaatioiden määrä ISP-suodatuksen jälkeen ja poistettujen liidien jälkeen. Kun tämä määrä saavutetaan, kuluvan kuukauden aikana ei näytetä lisää liidejä. Voit päivittää tilauksesi suuremmaksi koska vaan ja välittömästä nähdä puuttuneet liidit.

Leadfeeder Premium

Hinta alkaen 55 € kuussa.

Ominaisuudet
Sisältää kaikki Lite version ominaisuudet ja lisäksi:
Sivu sivulta mitä kävijät ovat sivustolla tehneet
Mukauta liidilistaa sisältämään vain tietynlaiset kävijät
Lähetä liidejä eteenpäin myyjille ja seuraa liidejä
Mukautetut sähköposti-ilmoitukset liideistä
Integrointi CRM-järjestelmään
Premium-tason henkilökohtainen tuki