Yritys

Avenis Oy:n historia ja yritysesittely

Intohimomme ja osaamisemme on erilaisia toimintoja sisältävien nettisivustojen luominen ja tuottaminen. Integraatiot muihin tietojärjestelmiin liittyvät hyvin usein tällaisiin projekteihin. Ota yhteyttä meihin niin käydään läpi mitkä ovat teidän tarpeenne ja toiveenne toimivien ja tuottavien nettisivustojen osalta!

Avenis Oy (aiemmin Naviatech Solutions Oy) on perustettu syksyllä 2004. Juuremme juontavat tosin kauemmaksikin, Webzone nimiseen yritykseen ja Zone CMS -ohjelmistoon, joten henkinen ikämme voidaan laskea käytännössä alkavaksi vuodesta 1996 lähtien. Ajanjaksolla 2010/06-2011/11 Avenis oli osa NXC International SA konsernia jolloin toimimme nimellä NXC Finland. 

Vuodesta 2004 eteenpäin kehittämästämme Zone CMS -ohjelmistosta alettiin käyttää nimeä Navia CMS. Navia CMS -julkaisujärjestelmän laadukkuudesta kertoo se, että ohjelmiston päällä pyörii vieläkin yli sata verkkosivustoa, vaikka sen aktiivinen kehittäminen loppui elokuussa 2008. Tarjoamme kuitenkin edelleen käyttäjatuen Navia CMS -julkaisujärjestelmä asiakkaillemme.

Vuodesta 2008 eteenpäin olemme toteuttaneet verkkosivustoja asiakkaillemme avoimen lähdekoodin (open source) eZ Publish -julkaisujärjestelmällä . eZ Publish valittiin useita avoimen lähdekoodin järjestelmiä verrattaessa perusteellisesti keskenään. Avenis on palkittu (Rising Star of the Year 2009) eZ Publish yhteistyökumppani Suomessa.

Toimimme Länsi-Pasilassa vakituisen henkilöstömme, sekä laajan kumppani- ja freelancer verkoston voimin, katso tarkemmat yhteystietomme .

Yritys1

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä