Verkkosivusto kiinteistön- välitykseen

Verkkosivusto kiinteistönvälitykseen - kohdetiedot päivittyvät PDX-järjestelmästä sivustolle

Ratkaisumme sisältää eritasoisia vaihtoehtoja hakukoneoptimoinnin säännöt huomioivan verkkosivuston toteutukseen. Responsiivinen sivusto toimii hyvin myös erilaisilla päätelaitteilla, esim. mobiilipuhelimilla ja tablet-laitteilla.

Kiinteistöjen kohdetiedot ovat verkkosivustolla aina ajantasalla automaattisesti. Tiedot tuodaan sivustolle suoraan PDX-järjestelmästä integraatioita hyväksikäyttäen. Toimivaa ja helppoa!

Nykyaikainen verkkosivusto kiinteistönvälittäjille ja rakennusliikkeille

Yrityksen laatumielikuvaa voidaan tukea helppokäyttöisellä ja hyvin toimivan sivuston avulla. Sivuston käytön on oltava helppoa niin PC- kun mobiililaitteilla. Sisällön ja tarjottavien palvelujen lisäksi ulkoasulla on merkittävä rooli minkälaisen kuvan sivustovierieraillija saa yrityksestä. Sivuston tulee olla responsiivinen eli eri päätelaitteille automaattisesti mukautuva.
Internetin laajan tarjonnan joukosta onkin usein haastavaa tulla löydetyksi. Löydettävyyttä voidaan parantaa hakukoneoptimoinnin keinoin. Aveniksen tarjoama ratkaisu sisältää hakukoneoptimoinnissa tarvittavat toiminnallisuudet.

Olemme toteuttaneet kolme eri tasoista sivustoratkaisua toimintojen osalta.

Kysy lisää joko puhelimitse 050 381 7684 tai  yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä

Jatkuvat palvelut

Verkkosivuston ylläpidon laatu on tärkeää. Tarjoamme sivustoratkaisulle erinomaisesti toimivan hosting-ympäristön, sekä tukea ja apua mahdollisissa ongelmatilanteissa. Lue lisää palvelusta.

Lue lisää

Kohdetietojen helppous

Aveniksen ja LKI-Asiantuntijapalvelut Oy:n kanssa yhteistyössä toteuttama kiinteistönvälitysalan sivustoratkaisu sisältää tarvittavat integraatiot PDX-järjestlemään. Integraatioiden avulla kohdetiedot päivittyvät sivustolle automaattisesti. Kohdetiedot syötetään ensin PDX-järjestelmään, josta ne tuodaan sivustolle. Tämä ratkaisu on sujuva jatke LKI-Asiantuntijapalvelut Oy:n tarjontaan välittäjien ja rakennusliikkeiden tarpeisiin.

Voit lukea lisää PDX järjestelmästä LKI-Asiantuntijapalvelut Oy:n verkkosivustolta.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä