Oiva sivusto

Oiva sivusto, hakukoneoptimoitu verkkosivusto

Kehitimme Oivan kompaktiin sivustotarpeeseen. Kun yksi sivu riittää tai lisäksi alasivuja yhden tason navigaation verran. Asioiden esitystapa on mietitty toimivaksi ja valmiiksi. Jos haluat, syötämme myös sisällön hakukoneoptimoidusti paikoilleen, mutta pääset itse muokkaamaan sitä jälkikäteen vapaasti.

Mikä on Oiva?

Kun tarve sisällön määrän osalta on kompakti, on kehittämämme Oiva hyvä lähestyminen tuottaa hakukoneoptimoitu ja hyvännäköinen sivusto. Oivalla teemme tämän teille kustannustehokkaasi ja sivusto on yrityksenne värimaailman mukainen.

Valitse mitä tarvitset: Etusivu, alasivuja, yhteydenottolomake, kieliversioita ja sisältö paikoilleen Aveniksen toimesta hakukoneotimoidusti teidän raakamateriaalin pohjalta.

Saat hakukoneotimoidun responsiivisen sivuston tilanteeseen sopivan värimaailman mukaisesti, ohjeet sisällönsyöttöön ja tukipalvelun tarpeen mukaan.

Kerro meille lyhyesti tarpeenne ja pyydä tarjous.

Tarjouspyyntö

Aktivoimme automaattiesti Google Analytics-seurannan, jolloin heti alusta lähtien kerääntyy tietoa sivuston vierailijoista ja vierailukertojen määrästä.

Oiva leiska

Esimerkki Oiva sivuston etusivusta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä