Sähköinen Myyntimies

Sähköinen Myyntimies® – auttaa valinnassa!

Sähköinen Myyntimies® on valmis väline, jonka avulla sisällönsyöttäjä tuottaa Internettiin näyttäviä tuotevalitsimia tai testejä rajattomasti. Sananmukaisesti, sivustolle tehdään "Sähköinen Myyntimies", joka auttaa sivustokävijää valinnoissaan 24/7, eikä väsy. Sähköinen Myyntimies®  on SaaS -palveluna tarjottava työväline (Software as a service), jonka avulla tuotevalitsimien ja testien rakentaminen on vaivatonta ja nopeaa. Monimutkainenkin myynti voidaan yksinkertaistaa Sähköisen Myyntimiehan avulla.

Todellista markkinatutkimusta

Tämä on erittäin hyvä ja todellinen tapa tehdä myös markkinatutkimusta. Asiakkaat eivät ajattele vastaavansa markkinatutkimukseen, vaan etsivät itselleen sopivaa ratkaisua tarpeistaan käsin. Tällä tavalla saadaan selville mitä asiakkaat haluavat ja mikä heitä kiinnostaa. Kaikki vastaukset tallentuvat kantaan ja ne on helppo ottaa sieltä ulos. Näin seuraavan kauden ja tulevaisuuden ostoja sekä valikoimaa on helppo suunnitella ja kehittää, kun tukena on aito tieto asiakkaiden kiinnostuksista.

Esimerkkejä on loputtomasti, mihin Sähköinen Myyntimies® soveltuu: auttamaan lahjan, asunnon, auton, veneen, moottoripyörän, koirarodun tai tietokoneen -valinassa. 

Sähköinen Myyntimies® ei ota kantaa millä järjestelmällä sivusto on tehty, mihin verkossa olevaan palveluun se sijoitetaan tai onko kyseessä PC vai mobiili. Kaikki käy!

Ohjelmistot5-logot
Ohjelmistot4

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä