KAMU SIVUSTO

Kamu - Uusin lähestymisemme verkkosivuston toteutukseen

Vihdoinkin verkkosivustoprojektin valinta- ja aloitusvaihe voi sujua helposti. Olemme kehittäneet nykyajan ilmiöt ja tarpeet huomioivan lähestymisen verkkosivun toteuttamiseen nopeasti, ulkoasusta ja toiminnallisuuksista tinkimättä.

Kamu sisällönsyöttäjän kaveri!

palkki

Sivustoprojektia aloitettaessa on tavallista että sivuston rakenne, tekstisisältö ja kuvituskuvat eivät ole vielä kaikilta osin selvillä. Sivuston sisältömateriaalia kehitetään usein vielä siinäkin vaiheessa kun sisältöä aletaan syöttämään sivustolle. Tämä luo ennalta arvaamattomia tarpeita sivuston toiminnallisuuksille ja sisällön esitystavoille.

Perinteisissä verkkosivustojen toteutustavoissa tällainen suunnitelmien muokkaus sivuston toteutuksen aikana saattaa aiheuttaa huomattavia viivästyksiä. Uusi Kamu-ratkaisumme on kuitenkin suunniteltu erittäin helposti muovautuvaksi vaihtoehdoksi, joka mahdollistaa äärimmäisen joustavan lähestymisen sivuston toteutukseen.

Kamu tarjoaa sisällönsyöttäjälle hyvät välineet sisällön esittämiseen selkeästi ja joustavasti. Kamu muodostuu peruspaketista ja laajennuksista joita voidaan ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Kaikista Kamun toiminnallisuuksista ja osista löytyy myös selkeät suomenkieliset ohjeet, jotta tarjolla olevien esitystapojen hyödyntäminen olisi mahdollisimman helppoa.

PERUSPAKETTI

Peruspaketti

LAAJENNUKSET

Laajennukset

Sivuston sisäiseen markkinoinnin automatiikkaan olemme tehneet erityisen laajennuksen
Avenis Marketing

Lue lisää

Sisällönsyöttäjän tuki ja turva arjessa
  • Suomenkielinen sisällönsyöttöohje, joka sisältää paljon havainnollisia kuvakaappauksia perustoiminnallisuuksista ja eri osioista.
  • Toimivat työkalut eli jatkuvat palvelumme PaaS-sovellusalustapalvelu
    • Tietoturva
    • Käyttäjätuki
    • Toimiva palvelinympäristö (hosting)

 

Ota yhteyttä ja kerro nykytilanteesi. Saatat yllättyä miten nopeasti haluat uudistaa sivustosi Kamun avulla!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä