Ratkaisut

Tarpeeseen sopivat tuotteet ja ratkaisut

Toimimme yhteistyössä useiden eri ohjelmistovalmistajien kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme tarpeeseen sopivia ja skaalautuvia verkkosivustoja ja muita online-ratkaisuja. Käytettävien ohjelmistotuotteiden valinnassa huomioidaan asiakkaan tämänhetkiset tarpeet sekä tulevaisuuden kasvusuunnitelmat. Luonnollisesti myös asiakkaan käytettävissä oleva budjetti on tärkeä osa kun valitaan kustannustehokasta, mutta silti laadukasta ratkaisua.

Asiakaskokemuksen hallinta eli Customer Experience Management (CXM)

Asiakaskokemuksen hallinta rakentuu asiakkaan tarpeiden ympärille. Siinä tavoite on rakentaa pitkäkestoinen asiakassuhde siten, että ensi-ostajasta tulee lojaali uudelleen ostaja, ja lopulta puolestapuhuja. Yhteentoimivat ja integroidut teknologiat ja ratkaisut ovat tässä avainasemassa.

Verkkosivuston ohjelmistoalusta

Käytämme toteutuksiin pääasiassa eZ Publish avoimen lähdekoodin (open source) sisällönhallinta järjestelmää. Kehittämämme toteutustavat Avenis eZ, Kamu ja Oiva takaavat laadukkaan ja hakukoneoptimoidun teknisen sivustototeutuksen.

Valmiita lisäsovelluksia

Lisäksi verkkosivustolla voidaan käyttää monia käyttäjää auttavia sovelluksia, jotka ovat valmiita tuotteita ja liitetään osaksi sivustoa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä