Sivusto kiinteistönvälitykseen

Kohdetiedot päivittyvät PDX-järjestelmästä sivustolle

Ratkaisu sisältää tarvittaessa myös integraation PDX-kiinteistönvälitysjärjestelmään. Kiinteistöjen kohdetiedot ovat verkkosivustolla aina ajantasalla automaattisesti. Tiedot tuodaan sivustolle suoraan PDX-järjestelmästä integraatioita hyväksikäyttäen. Toimivaa ja helppoa!

Nykyaikainen verkkosivusto kiinteistönvälittäjille ja rakennusliikkeille

Yrityksen laatumielikuvaa tuetaan helppokäyttöisellä ja hyvin toimivan sivuston avulla. Sivuston käytto on helppoa niin PC- kun mobiililaitteilla, kun responsiivinen toteutus skaalaa sivuston automaattisesti kaikkiin päätelaitteisiin. Sisällön ja tarjottavien palvelujen lisäksi ulkoasulla on merkittävä rooli minkälaisen kuvan sivustovierieraillija saa yrityksestä sekä myytävistä kohteista. Löydettävyyteen oman haasteensa tuo Internetin laaja tarjonta. Löydettävyyttä voidaan parantaa hakukoneoptimoinnin keinoin. Aveniksen tarjoama ratkaisu vastaa näihin kaikkiin tarpeisiin.

Markkinoinnin automatiikka

Sivuston sisäiseen markkinoinnin automatiikkaan olemme tehneet erityisen laajennuksen Avenis Marketing.

Lue lisää

Jatkuvat palvelut

Verkkosivuston ylläpidon laatu on tärkeää. Tarjoamme sivustoratkaisulle erinomaisesti toimivan hosting-ympäristön, sekä tukea ja apua mahdollisissa ongelmatilanteissa. Lue lisää palvelusta.

Lue lisää

Kohdetietojen helppous

Aveniksen ja LKI-Asiantuntijapalvelut Oy:n kanssa yhteistyössä toteuttama kiinteistönvälitysalan sivustoratkaisu sisältää tarvittavat integraatiot PDX-järjestelmään. Integraatioiden avulla kohdetiedot päivittyvät sivustolle automaattisesti. Kohdetiedot syötetään ensin PDX-järjestelmään, josta ne tuodaan sivustolle. Tämä ratkaisu on sujuva jatke LKI-Asiantuntijapalvelut Oy:n tarjontaan välittäjien ja rakennusliikkeiden tarpeisiin.

Voit lukea lisää PDX järjestelmästä LKI-Asiantuntijapalvelut Oy:n verkkosivustolta.

Lue lisää