Avenis eZ sivusto

Avenis eZ - responsiivinen ja hakukoneoptimoitu verkkosivusto

Avenis eZ, on tapa tehdä erittäin laadukas, rajattomasti muokattavissa oleva ja responsiivisesti elävä verkkosivusto tai verkkokauppa, joka tarjoaa sisällöntuottajan käyttöön ensiluokkaiset välineet tehdä sivustolle hakukoneoptimoitua ja laadukasta sisältöä. PC, tablet tai mobiili, tätä sivustoa on mukava ja joustava käyttää kaikilla päätelaitteilla.

Tarve ja alkuselvitys

Avenis eZ projekti alkaa valmiiden rautalakamallien katselmuksella, soveltuisivatko ne sellaisenaan tehtävään projektiin vai onko muokkaustarpeita. Hyvin usein tarvitaan muokkauksia, joka onkin Avenis eZ toteutuksen etu. Rautalankamalleja voidaan muokata rajattomasti tai tehdä lisää täysin uusia sivupohjia. Katselmus tehdään usein ennen kun sopimukset allekirjoitetaan ja selvitetään projektin tarkempia kustannuksia.

Tämä lähestymistapa nopeuttaa ja helpottaa alun tarvekartoitusta ja määrittelyä. Molemmilla osapuolilla on koko ajan hyvä käsitys mitä halutaan ja mitä tullaan lopulta toteuttamaan. Tyhjästä on hyvin työlästä lähtetä kommunikoimaan mitä verkkopalvelun tarvitsee sisältää. Ja tietyt esitystavat tietyissä tilanteissa ovat jo vakiintuneita käytäntöjä, joita sivustovierailijat ovat tottuneet käyttämään. Näitä hyväksi havaittuja käytäntöjä kannattaa muuttaa vain harvoin. Responsiivisuudella on ollut myös oma vaikutuksensa asioiden vakiintuneisiin esitystapoihin.

Hakukoneoptimoitu ja responsiivinen verkkosivusto tai verkkokauppa

Avenis eZ toteututus sisältää hyvään hakukoneoptimointiin vaadittavat toiminnallisuudet ja ominaisuudet. Sisällöntuottajan työ on tehty mahdollisimman helpoksi ja automatisoiduksi hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Sisällöntuottajan ei tätä ratkaisua käyttäessa tarvitse tietää kun tärkeimmät asiat kirjoitetun tekstin osalta, mitkä vaikuttavat hakukonelöydettävyyteen parantavasti, lopun hoitaa Avenis eZ toteutus.

Avenis eZ toteutus on automaattisesti responsiivinen ja skaalautuu kaikkiin päätelaitteisiin automaattisesti. Verkkosivuston tai verkkokaupan käyttö on jouhevaa päätelaitteesta riippumatta. Käyttökokemukseen on kiinitetty erityistä huomioita.

Tutustu myös

- Kamu sivusto - Koto sivusto - Kide sivusto -

KIINNOSTUITKO

Ota yhteyttä