Verkkosivut

Verkkosivut julkaisujärjestelmällä

Verkossa tarjottavat palvelut rakennetaan lähes poikkeuksetta jollain julkaisujärjestelmällä (CMS Content Management System). Julkaisujärjestelmän avulla sisällöntuottajan on helppo ylläpitää sivustolla esitettävää sisältöä. Laadukkaat julkaisujärjestelmät myös helpottavat sivuston rakenteen hahmottamista sekä jatkokehitystä sivuston tavoitteiden saavuttamiseksi.

Responsiivisuus on nykypäivää!

ok-matkat_responsive

Muutamien viime vuosien kuluessa mobiili- ja tabletlaitteet ovat luoneet omat uudet vaatimuksensa verkkopalvelujen käytettävyydelle. Laitteiden näytöt ovat pienempiä ja navigointiin ei käytetä hiirtä vaan sormea. Päätelaitteiden käyttötilanteet ja ympäristö ovat hyvin vaihtelevia. Tiedonhakutyyli on hyvin erilaista silloin kun käyttäjä kävelee ulkona puhelin kädessä tai silloin kun hän käyttää nettiä tietokoneella pöydän ääressä sisätiloissa.

Avenis lähtee liikkeelle siitä perusolettamuksesta, että verkkosivut toteutetaan nykyään automaattisesti responsiiviseksi. Aidosti responsiiviseksi tehty verkkosivusto mukautuu automaattisesti eri päätelaitteille sopivaan muotoon.

Saavutettavuus

Teknologian kehittymisestä johtuva Internetin käyttötapojen muutos on luonut uudenlaisia tarpeita, joihin kaikkien verkkosivustojen tulee vastata. Uuden toimintaympäristön mahdollisuudet ovat ennennäkemättömiä kun verkkosivustojen ja käyttäjien vuorovaikutusta tapahtuu kellon ympäri mitä erilaisimmissa tilanteissa.

Voimmekin puhua kahdensuuntaisesta saavutettavuudesta. Toisaalta verkkosivustot ovat saavutettavissa 24h vuorokaudessa, mutta yhtä lailla verkkosivustojen käyttäjät ovat tavoitettavissa milloin tahansa. Yhä useammin pyritään kahdensuuntaiseen vuorovaikutukseen ja kontaktin jatkamiseen vaikka käyttäjä vaihtaisi kesken asioinnin päätelaitteesta toiseen.


Verkkosivustoja voidaan toteuttaa usealla eri lähstymistavalla, tässä niistä kolme.

Avenis eZ Sivusto

Avenis eZ, on tapa tehdä erittäin laadukas, rajattomasti muokattavissa oleva sivusto.

Lue lisää

Kamu Sivusto

Olemme kehittäneet nykyajan ilmiöt ja tarpeet huomioivan lähestymisen verkkosivun toteuttamiseen nopeasti, ulkoasusta ja toiminnallisuuksista tinkimättä.

Lue lisää

Oiva Sivusto

Kehitimme Oivan kompaktiin sivustotarpeeseen.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä