Verkkokauppa

Verkkokaupankäynnin suosio kasvaa jatkuvasti

Verkkokauppa palvelee asiakkaitaan globaalisti 24/7, myös silloin kun fyysinen myymälä on suljettu. Usein verkkokauppa ja kivijalkakauppa tukevat tosiaan, tarjoten laajat mahdollisuudet tiedonhaulle ja ostamiselle asiakkaan toivomalla tavalla. Monesti kaupankäynnin kohteena oleva tuote tai palvelu ratkaisee kumpi kaupankäyntitapa on asiakkaalle mieluisampi. Verkkokaupankäynnin yleistymisen myötä myös kaupankäynnin maantieteelliset rajoitteet ovat vähentyneet. Tuotteen ostaminen on yhtä helppoa lähellä kuin kauempana sijaitsevastakin verkkokaupasta.

Avenis on osaava verkkokaupan toteuttaja

Verkkokauppa1

Verkkokaupan toteuttamiseen on maailmalla tarjolla hyvin eritasoisia ratkaisuja. Toteutustavasta riippuen verkkokaupan suorituskyky ja muokattavuus vaihtelevat suuresti.

Useiden vuosien kokemuksemme myötä olemme päätyneet verkkokaupparatkaisuun joka voidaan skaalata niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Ratkaisumme perustuu laadukkaaseen eZ Publish-järjestelmään, joka mahdollistaa pitkällä aikavälillä järjestelmän laajentamisen ilman että verkkokaupan teknistä alustaa pitää vaihtaa. Kuitenkin jo aloitusvaiheessa ratkaisumme ulkoasu toteutetaan yksilöllisesti jokaisen verkkokauppiaan tarpeiden mukaisesti.

Mobiilikäyttö

Useissa verkkokaupoissa mobiilikävijöitä on jo nyt huomattavan suuri osa kaupan kokonaiskävijämäärästä. Mobiilikäyttö on lisääntynyt erityisesti viimeisen vuoden aikana.

Tänä päivänä toteutettavan verkkokaupan tuleekin palvella asiakkaitaan yhtä hyvin riippumatta onko kyseessä perinteistä tietokonetta vai mobiililaitetta käyttävä asiakas. Aveniksen verkkokaupparatkaisussa mobiiliasioinnin vaatimukset on otettu erityisesti huomioon.

Verkkokaupan markkinointi

Menestyksen tueksi verkkokauppa tarvitsee viestintää ja markkinointia. Useimmiten online-mainonnalla saavutetaan paras kustannustehokkuus kun tavoitteena on lisätä verkkokaupan myyntiä.

Tietoturva

Verkkokaupan tietoturvakysymykset on tärkeää ratkaista hyvin, sillä ostamisen yhteydessä verkkokaupan asiakkaat voivat syöttää järjestelmään sellaisia tietoja joita ei haluta ulkopuolisten näkevän. Käyttämämme eZ Publish-järjestelmä on läpäissyt useita ulkopuolisten tahojen suorittamia tietoturva-auditointeja.

Lisäsuojaa antaa SSL-sertifikaatti, jolla salataan käyttäjän nettiselaimen ja palvelimen välinen tietoliikenne. Salauksen ansiosta kukaan ulkopuolinen ei pysty lukemaan tai muokkaamaan tietoja.

Verkkokauppa2

Integraatiot

Kun verkkokauppa on aktiivista, on tärkeää että verkkokauppajärjestelmä voidaan integroida muihin järjestelmiin niin että tietojen siirto järjestelmien välillä tapahtuu vaivattomasti. Aveniksen verkkokaupparatkaisu voidaan integroida esim.

  • Varastonhallintajärjestelmiin
  • Toiminnanohjausjärjestelmiin
  • Asiakkuudenhallintajärjestelmiin
  • Taloushallintajärjestelmiin
  • Kirjanpitojärjestelmiin
  • Kassajärjestelmiin

Avenis eZ ja Kamu, toimivia verkkosivustoja ja verkkokauppoja

Avenis eZ- sekä Kamu-ratkaisuillamme toteutamme asiakkaillemme nykyaikaisia ja toimivia verkkosivustoja sekä verkkokauppoja nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Avenis eZ Kamu

Verkkopalvelun fyysinen sijainti ja tuki ongelmatilanteissa

Avenis tarjoaa sovellusalustapalvelun (PaaS) eZ Publish-julkaisujärjestelmällä toteutetuille sivustoille. PaaS-sovellusalustapalveluumme kuuluu eZ Publishin lisäksi palvelintila sekä laadukas tuki mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä