Sovelluskehitys

Luotettavat sovelluskehityspalvelut

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme asiakkaan liiketoimintaa tukevia verkkopalveluita sekä räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja moderneilla teknologioilla. Tarpeen ja tilanteen mukaan käytämme toteutukseen joko sisällönhallintajärjestelmää (CMS, content management system) tai jotain muuta soveltuvampaa lähestymistä.

Räätälöidyt sovellukset ja ohjelmistot

Toteutamme räätälöityjä asiakaskohtaisia selaimessa toimivia ohjelmistoja ja sovelluksia kaikkiin tarpeisiin. Kun valmiit ohjelmistot eivät takaa parasta lopputulosta tai eivät sovi tarpeisiin on parasta toteuttaa räätälöity sovellus juuri siihen tarpeeseen kuin sitä tarvitaan.

Silloin kun sisällönhallintaa ei tarvita tai muista CMS-järjestelmän ominaisuuksista ei saada merkittävää hyötyä, toteutamme räätälöidyt ohjelmistot pääasiassa Symfony2-sovelluskehyksellä, joka nopeuttaa kehitystä ja tarjoaa valmiiksi toteutettuja ratkaisuja ja komponentteja moneen ongelmaan. Tunnemme myös muut avoimen lähdekoodin komponentit, joita hyödynnämme ohjelmiston kehityksessä.

Mikä Symfony?

  • Symfony on avoimen lähdekoodin komponenttikirjasto ja sovelluskehys nopeuttamaan web-kehitystä
  • +1000 kehitykseen osallistujaa, +150 000 Symfony-kehittäjää, +1 000 000 kuukausittaista latausta, +2000 yhteisön kehittämää laajennusta
  • Ohjelmistoprojekteja, jotka hyödyntävät Symfonya: eZ Publish, OroCRM, Piwik, phpBB, Laravel

Kokemus takaa laadun

Tekniset mahdollisuudet kasvavat jatkuvasti uusien laitteiden, menetelmien ja toteutustapojen myötä. Aveniksen tekniset osaajat seuraavat herkeämättä uusia kehityssuuntia, kuitenkaan hyväksi havaittuja käytäntöjä unohtamatta. Vuosien kokemus yhdistyy näin haluun pysyä ajantasalla - tietääkseen minne on menossa täytyy muistaa mistä olikaan tulossa! Aveniksen toteuttamat verkkopalvelut ovat nyt ja tulevaisuudessa teknisesti kilpailukykyisiä, jatkokehitettäviä ja laajennettavissa tarpeen mukaan! Tämän takaavat myös laadukkaat ja kehittyvät ohjelmistovalintammekin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä