Sovelluskehitys

Luotettavat sovelluskehityspalvelut

Tarpeen ja tilanteen mukaan käytämme toteutukseen joko sisällönhallintajärjestelmää (CMS, content management system) tai jotain muuta soveltuvampaa lähestymistä.

Räätälöidyt sovellukset ja ohjelmistot

Toteutamme räätälöityjä asiakaskohtaisia selaimessa toimivia ohjelmistoja ja sovelluksia kaikkiin tarpeisiin. Kun valmiit ohjelmistot eivät takaa parasta lopputulosta tai eivät sovi tarpeisiin on parasta toteuttaa räätälöity sovellus juuri siihen tarpeeseen kuin sitä tarvitaan.

Kokemus takaa laadun

Tekniset mahdollisuudet kasvavat jatkuvasti uusien laitteiden, menetelmien ja toteutustapojen myötä. Aveniksen tekniset osaajat seuraavat herkeämättä uusia kehityssuuntia, kuitenkaan hyväksi havaittuja käytäntöjä unohtamatta. Vuosien kokemus yhdistyy näin haluun pysyä ajantasalla - tietääkseen minne on menossa täytyy muistaa mistä olikaan tulossa! Aveniksen toteuttamat verkkopalvelut ovat nyt ja tulevaisuudessa teknisesti kilpailukykyisiä, jatkokehitettäviä ja laajennettavissa tarpeen mukaan! Tämän takaavat myös laadukkaat ja kehittyvät ohjelmistovalintammekin.

KIINNOSTUITKO

Ota yhteyttä