Hakusanamäärittely

Miksi hakusanamäärittely?

Verkkosivustolle halutaan kävijöitä joista tulisi myös yrityksen asiakkaita. Internetin käyttäjät etsivät heitä kiinnostavia tuotteita, palveluja ja organisaatioita pääosin hakukoneiden kautta.

Hakusanamäärittely on hakukoneoptimoinnin sekä hakusanamainonnan peruspilari. Hakusanamäärittelyn perusteella pystyt parantamaan sivustonne löydettävyyttä hakukoneissa.

Aloitus

Hakusanamäärittelyssä selvitetään tärkeimmät hakusanat, joilla sivustosi pitäisi löytyä hakukoneiden hakutuloksista. Työskentelyssä hyödynnetään sivustosi kävijäseurannan tietoja Google Analyticsin avulla. Mikäli olet toteuttanut hakusanamainontaa esimerkiksi Google AdWordsilla, käytämme määrittelyssä myös tämän järjestelmän keräämiä tietoja.

Tulokset

Hakusanamäärittelyn tuloksena laadimme selkokielisen listauksen tärkeimmistä hakusanoista eri aihepiireihin ryhmiteltyinä. Hakusanamäärittelyn tuloksia sinun kannattaa hyödyntää sivuston sisällön kehitystyössä, hakukoneoptimoinnissa ja hakusanamainonnassa. Voit myös hyödyntää hakusanamäärittelyn tuloksia muussa viestinnässäsi - esim. uutiskirjeissä ja printtimateriaalissa.

Hyödynnettävyys ja jatkotoimenpiteet

Voit hyödyntää hakusanamäärittelyn tuloksia useilla eri tavoilla, mutta olennaista on huomioida keskeisimmät hakusanat sivustosi sisällöntuotannossa ja hakukoneoptimoinnissa.

Hakukoneoptimoinnissa sivuston sisältöä muokataan siten että sivusto löytyy entistä paremmin Internetin hakukoneista silloin kun käytetään hakusanamäärittelyn mukaisia hakusanoja.

Käytännössä hakukoneoptimointia voidaan tehdä vain muutamille hakusanoille kerrallaan, joten usein on järkevää lisätä sivuston löydettävyyttä myös maksullisen hakusanamainonnan avulla.


Tilaa hakusanamäärittely

Tilaa hakusanamäärittely ja paranna sen avulla sekä hakukonelöydettävyyttä että erilaisia markkinoinnin aktiviteetteja. Hinta 290 €

Tilaa

Laskutus

Työ laskutetaan kuukauden viimeisenä päivänä, kun työ on tehty. Maksuehto 14 pv netto. Laskutuslisä 3 € sähköinen lasku ja 5 € paperilasku. Kaikki hinnat ovat alv 0 % hintoja. Käytämme automaattisesti sähköistä laskutusta mikäli yrityksenne pystyy ottamaan vastaan sähköisiä laskuja.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä