TILANNESELVITYS HAKUTULOSSIJOITUK- SESTA

Tilanneselvitys hakutulossijoituksista

Tilaa meiltä ytimekäs selvitys, jossa tarkastelemme sivustosi sijoittumista  Google-hakukoneen hakutuloksissa tärkeimpien hakutermien osalta.

Tarkastelemme samalla yrityksesi kilpailijoiden sijoittumista samoilla hakutermeillä, eli saat tiedon löytyykö sivustosi paremmin vai huonommin kuin kilpailevien organisaatioiden sivustot.

Löydettävyyden merkitys?

Jotta sivustosi voisi aikaansaada toivottuja vaikutuksia, on tärkeää että asiakkaasi löytävät sivuston Internetin valtavan tarjonnan joukosta.

On olennaisen tärkeää että sivusto löytyy tärkeimmillä toimintaanne liittyvillä hakusanoilla hakukoneiden hakutuloksista. On hyvä saavutus jos sivusto löytyy hakutuloslistauksen ensimmäiseltä sivulta, eli noin 10-12:n parhaan hakutuloksen joukosta.

Sijoittumisen selvittämiseksi ei riitä että esim. suoritat omalta selaimeltasi Google-haun ja tarkastelet hakutuloksia, sillä yhä useammin hakukoneiden hakutulokset muokkautuvat käyttäjäkohtaisesti esim. hakijan hakuhistorian, sijainnin ja päätelaitteen mukaan.

Aveniksen toteuttamassa tilanneselvityksessä suoritamme sivustosi sijoittumisanalyysin neutraalisti siten että saadaan luotettavia tietoja sivustosi löydettävyydestä Google-hakukoneessa.

Tilanneselvityksen hinta on vain 180€. Tilaa heti!

Tilaa

Tilanneselvityksen tilaaminen on helppoa. Allaolevasta Tilaa-painikkeesta pääset tilaamaan selvityksen, joka toimitetaan sinulle noin 2 viikon kuluessa.

Tilauslomakkeella voit syöttää seuraavat perustiedot selvitystämme varten:

  • Sivustosi www-osoite
  • Kolmen kilpailevan sivuston www-osoitteet
  • Max 10 hakusanaa joilla löydettävyyttä tarkastellaan
  • Suoritetaanko selvitys Suomen alueella vai maailmanlaajuisesti

Tilaa

 
Maksuehto 14 pv netto. Laskutuslisä 3€ sähköinen lasku ja 5€ paperilasku. Kaikki hinnat ovat ALV 0%-hintoja. Käytämme sähköistä laskutusta automaattisesti mikäli yrityksenne pystyy vastaanottamaan sähköisiä laskuja.