Sivustoanalyysi

Sivustoanalyysi kehityksen työvälineenä

Sivustoanalyysin avulla selvitämme sivustosi nykytilan ja laadimme toimenpidesuositukset sivuston löydettävyyden ja vaikuttavuuden kehittämiseksi. Tiedon avulla parannetaan esim hakukonelöydettävyyttä, sivuston sisältöä ja käytettävyyttä.

Aloitus

Sivustoanalyysin tarkka sisältö sovitaan tapauskohtaisesti. Analyysin painopisteenä voi olla esim. sivuston löydettävyyden tarkastelu hakukoneissa, tai sivuston sisäiset seikat kuten käytettävyys, rakenne, ulkoasu, nykyaikaisuus ja asiakasystävällisyys. Usein sivustoanalyysiin kuuluu myös erilaisten markkinointi- ja viestintätoimenpiteiden vaikutusten todentaminen web-analytiikan työkalujen avulla.

Tavoitteet

Sivustoanalyysi suoritetaan aina sivuston tavoitteiden näkökulmasta. Mikäli sivustolle ei ole asetettu selkeitä tavoitteita, autamme myös tavoitteiden määrittämisessä jatkoa silmälläpitäen. Sekä kaupallisilla että ei-kaupallisilla sivustoilla on syytä määritellä mittaristo jonka mukaan sivuston aikaansaamia vaikutuksia voidaan seurata ajanjaksosta toiseen.

Tulokset

Analyysin tuloksena laadimme selkokielisen raportin sivuston nykytilanteesta ja jatkotoimenpiteitä vaativista kehityskohteista. Autamme myös jatkotoimenpiteiden toteutuksessa niin että sivuston tehokkuus voi parantua.

Jatko

Tyypillisesti jatkotoimenpiteet liittyvät sivuston tekniseen toteutukseen, hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin. Erittäin kokeneen tiimimme käytössä on laaja valikoima korkealuokkaisia työkaluja asiakkaamme menestyksen tehostamiseksi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä