NXC Finland Oy on nyt Avenis Oy

NXC Finland Oy on nyt Avenis Oy

- Autamme teitä kaikissa online-maailmaan liittyvissä kysymyksissä

Älä näytä enää tätä ilmoitusta »

eZ Publish - avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä

eZ Publish julkaisujärjestelmä

Avenis käyttää teknisissä toteutuksissaan eZ Publish -julkaisujärjestelmää. Tarjoamaamme ratkaisuun sisältyy hosting ja käyttäjätuki. Tätä kutsutaan soveluusalustapalveluksi PaaS (Platform as a service)

eZ Publish on suurten ja keskisuurten, sekä pienempien verkkopalvelujen hallintaan tarkoitettu avoimen lähdekoodin (open source) monipuolinen julkaisujärjestelmä. Tällä hetkellä uusin julkaistu versio on 5.2. 

Kansainvälisesti toimivan konsultointiyrityksen Ars Logican Tony White on tutustunut eZ Publish 5.0 versioon, joka on suunnitelmallisen tuotekehityksen suuri harppaus eteenpäin.  Raportissa hän kertoo puolueettoman asiantuntijan näkökulmasta mihin eZ Publishi  sijoittuu Enterprise -kategorian sarjassa. Pyydä meiltä ”Compass Guide to WCM, Q1 2013, Evaluation of eZ Publish 5.0” -raportti  ilmaiseksi, ja tutustu tähän mielenkiintoiseen materiaaliin!

Pyydä Compass Guide-raportti tästä

eZ Publish oli ensimmäinen julkaisujärjestelmä joka perustui avoimeen lähdekoodiin ja alunperin sitä lähdettiin kehittämään mediayritysten kasvaviin tarpeisiin vuonna 1999. Mediasektori oli ensimmäisiä toimialoja, jotka vaativat verkkopalveluiltaan nykyisen kaltaisia monipuolisia ja kehittyneitä toiminnallisuuksia. Kehityksen myötä eZ Publish soveltuu nykyään käytettäväksi kaikille toimialoille. Yli 250 000 sivustoa, 170 maassa hyödyntävät eZ Publishin monipuolisia toimintoja.

Olemme toteuttaneet asiakasprojekteja eZ Publish -julkaisujärjestelmän avulla jo vuodesta 2008 lähtien. Tutustu myös eZ Publish julkaisujärjestelmän maailmanlaajuisiin referensseihin eZ Systemsin sivustolla.

Miksi valita eZ Publish?

eZ Publishin systemaattinen tuotekehitys, avoimet standardit, monipuoliset perusominaisuudet, useat laajennukset sekä aktiivinen yhteisö pitävät huolen siitä, ettei julkaisujärjestelmä vanhene käsiin, vaan sen avulla on mahdollista vastata jatkuvasti kasvaviin, nykyaikaisille verkkopalveluille asetettuihin vaatimuksiin.

Yksi järjestelmä moneen tarpeeseen

Järjestelmien konsolidoinnilla on mahdollista tehostaa toimintaa ja saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Skaalautuvana järjestelmänä eZ Publish voi toimia alustana yritysten sekä yhteisöjen julkisille www-sivustoille, suljetuille intranet-ratkaisuille, rajatuille extranet-palveluille, uutiskirjeille, verkkokaupalle, blogeille sekä erilaisille portaaleille ja yhteisöpalveluille. eZ Publishin usean sivuston tuki mahdollistaa sen, että yrityksen kaikki verkkopalvelut voidaan hallita yhdessä järjestelmässä, jolloin myös verkkopalveluiden päivittäminen ja ylläpito on tehokasta ja helppoa.

Joustavuus

Järjestelmän tekninen joustavuus mahdollistaa kustannustehokkaasti asiakaskohtaisesti ohjelmoitavat toiminnallisuudet ja avointen rajapintojen avulla integroinnit muihin järjestelmiin ovat mahdollisia. Sisältö ja ulkoasu ovat järjestelmässä aidosti erotettu toisistaan, joten sama, kertaalleen luotu sisältö, on mahdollista julkaista vaivattomasti useammassa eri kanavassa (web, mobiili, printti). 

Tietoturva

eZ Publishin tietoturva on korkealla tasolla, tästä osoituksena eZ Publish on läpäissyt toistuvasti USA:n puolustusministeriön auditoinnit. Turvallisuutta parantaa osaltaan myös monipuoliset käyttäjäoikeustasojen muokkausmahdollisuudet.

Hakukonelöydettävyys

Sivuston löydettävyys hakukoneissa on nykypäivänä menestyksekkään online-strategian edellytys. Hakukoneoptimoinnin lähtökohtaisesti mahdollistavana järjestelmänä eZ Publishilla toteutettujen sivustojen optimointi on vaivatonta ja kustannustehokasta.  

Sivuston sisäinen haku

Sivuston sisäiset hakutoiminnallisuudet toteutetaan eZ Findilla, joka on Apachen Lucene/Solr -pohjainen nopea ja skaalautuva hakumoottori, joka integroituu täysin eZ Publishin sisältömalliin. eZ Find on tehokas, skaalautuva ja muokattava hakukone sivuston sisäisiin hakutoiminnallisuuksiin. eZ Find mahdollistaa monipuoliset rajausmahdollisuudet, kielikohtaiset hakuasetukset, konfiguroitavat ja nopeat hakutoiminnallisuudet kaikesta sivuston tai useamman sivuston sisällöstä. Hakutoiminnot ovat laajasti muokattavissa tarpeen mukaan ja haussa on mahdollista indeksoida myös yleisimpien dokumenttiformaattien sisältö (PDF, Word, Excel, PowerPoint jne). 

Työnkulku

eZ Publish tarjoaa myös tuen työnkululle (workflow) sekä täysiverisin versiohallinnan jonka avulla pystytään hallinnoida keskeneräisiä luonnoksia ja palauttaa tarvittessa aikaisempia versioita sisältösivuista. 

Helppoa ja tehokasta sisällönhallintaa

Järjestelmän käyttö on nopeasti omaksuttavissa, eikä se edellytä html-osaamista tai koodaamista. Aveniksen toteutukset sisältävät aina tarvittavan koulutuksen sisällönsyöttäjille sekä käyttäjätukipalvelun.

Sisällön (esim. artikkeli, kuva, tiedosto, tuote) luomiseen, päivittämiseen, muokkaamiseen ja poistamiseen käytetään suomenkielistä (hallintokäyttöliittymästä on saatavilla käännös n.30 kielelle), web-selainkäyttöistä työkalua. Samalla työkalulla pystyy järjestämään sivuja eri hierarkiajärjestykseen, sekä siirtämään ja piilottamaan sivuja. Navigaatio päivittyy automaattisesti. Editorina eZ Publishissa käytetään monissa eri julkaisujärjestelmissä käytössä olevaa, monille tuttua, Tiny MCE editoria.

Käännösten tekeminen eri kieliversioille onnistuu näppärästi ja helposti valitun pohjakielen ollessa editorissa näkyvissä kääntämisen aikana. Työ tehostuu, kun uuteen kieliversioon ei tarvitse esim. kuvia ja muita mediatiedostoja syöttää uudelleen.  

Sivustolla käytettävät tiedostot ja kuvat valitaan aina sisältösivuille eZ Publishin mediakirjastosta, jolloin samoja tiedostoja voidaan käyttää uudelleen ja tiedosto päivittyy kaikkialle, kun sitä mediakirjastossa muokataan. Kuvat skaalataan automaattisesti sopivaan kokoon sivustolla. eZ Publish sisältää myös erillisen kuvaeditorin, joka mahdollistaa yksinkertaiset kuvien muokkaustoimenpiteet kuten kuvien koon muokkaamisen, croppauksen, kontrastin ja kirkkauden säätämisen.

Tarvitset näistä mitä tahansa tai vaikka kaikkia, me olemme sinulle oikea kumppani!

  • verkkosivusto
  • extranet
  • intranet
  • verkkokauppa
  • mobiili
  • uutiskirje

Avenis on palkittu eZ kumppani.

Partner Award

eZ Publish mahdollistaa monipuolisen sisällönhallinnan

Kaikki sivustot eZ Publishilla - kustannustehokkaasti

Useilla Aveniksen asiakkailla on lähtökohtaisesti ollut tarve toteuttaa useampi, nykyaikaisilla toiminnallisuuksilla varustettu ja näyttävä sivusto.

Kaikki sivustot voivat olla samassa eZ Publish asennuksessa, jolloin niiden ylläpito ja versiopäivitykset ovat tehokkaasti toteutettavissa ja kustannuksia ja aikaa säästyy.

Intranet ja extranet

Kirjautumista vaativat verkkopalvelut, kuten intranet tai extranet voidaan eZ Publishin näkökulmasta katsottuna toteuttaa tehokkaasti osana kokonaisverkkopalvelua. Intranetin ja extranetin sisältöön pääsemistä hallitaan käyttäjäoikeustasojen määrittelyillä. Tällöin ei tarvita perinteisessä mielessä erillisiä sivustoja, vaan tietyille käyttäjille tai käyttäjäryhmille luodaan käyttöoikeudet, joiden perusteella tarvittavat sisällöt näytetään käyttäjille.

Yhden käytettävän järjestelmän myötä tehostetaan toimintaa, helpotetaan sisällönsyöttäjien työtä ja kevennetään ylläpitoa.

eZ Publish soveltuu ominaisuuksiensa puolesta erinomaisesti myös esim. pelkän intranet-ratkaisun toteutukseen, jos projekti halutaan toteuttaa erillisenä hankkeena. Aveniksen referensseisseistä löytyy runsaasti toiminnallisuuksia sisältäviä, laajoja intranet toteutuksia, joihin liittyy myös integraatioita eri taustajärjestelmiin. 

Kysy lisää

eZ Publishin avulla parempi mobiili-kokemus

Internet on muodostunut erottamaton osaksi meidän jokaisen arkea – verkosta haetaan tietoa, käytetään aikaa sosiaalisessa mediassa, luetaan uutisia sekä tehdään ostoksia. Älypuhelinten myötä yhä useammin verkkoon tullaan nimenomaan mobiilipäätelaitteilla, jotka asettavat kokonsa ja nopeutensa puolesta tiettyjä haasteita verkkopalvelulle mobiilikäyttäjääkin tyydyttävän käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi.

Järjestelmässä sisältö ja ulkoasu ovat erillään toisistaan, joten verkkopalvelussa oleva sisältö voidaan julkaista riisutummassa ja kevyemmässä muodossaan mobiilipäätelaitteessa. Sivusto voidaan myös lähtökohtaisesti toteuttaa siten, että se skaalautuu päätelaitteen näytön koon mukaan ja tuottaa näin paremman käyttökokemuksen ja houkuttelee käyttäjää palaamaan verkkopalveluun uudestaankin. Tätä toteutustapaa kutsutaan responsiiviseksi tekniikaksi ja se onkin tällä hetkellä suosituin tapa tehdä sivustosta mobiiilaitteille sopiva versio.

Mobiilivierailijoiden määrää sivustolla voidaan seurata käytännössä kaikilla analytiikan seurantajärjestelmillä. Tulokset todennäköisesti kertovat mobiilivierailijoiden määrän kasvusta, mutta kasvukäyry on varmasti jyrkempi niillä sivustoilla jotka tarjoavat mobiilikäyttäjiä tyydyttävän käyttäjäkokemuksen! 

Avenis on toteuttanut asiakkailleen näyttäviä, tehokkaita ja toimivia ratkaisuja joiden avulla pystytään palvella myös mobiilikanavan valinneita käyttäjiä. 

Kysy lisää

Tuottava verkkokauppa eZ Publish julkaisujärjestelmällä

Verkkokauppa on nykyaikainen kaupankäynnin muoto. Suomessa kuluttajaverkkokauppa on arvoltaan vuosittain jo noin 10 miljardin luokkaa ja kasvu jatkuu edelleen. Suosituimmat tuoteryhmät verkkokaupassa ovat matkailu, elektroniikka, liikenne, rahapelit, asuminen ja pukeutuminen. Tuoreimpia ilmiöitä verkkokaupassa on business-to-business-verkkokaupan yleistyminen.

Verkkokauppa palvelee asiakkaitaan globaalisti 24/7, ilman fyysisen myyjän jatkuvaa läsnäoloa. Uusi verkkokauppa törmää usein löydetyksi tulemisen haasteeseen. Verkkokauppa voi parantaa löydettavyyttään hyödyntämällä hakukonemarkkinointia, johon myös tarjoamme osaamistamme.

Nykyään yhä useampi asiakas hakee osana ostoprosessiaan tietoa verkosta, joko ostopäätöksen tueksi, tai ostaakseen tuotteen suoraan verkkokaupasta. Verkkokauppa -ominaisuutta voidaan käyttää myös niin, että verkkokauppa ei päädy varsinaiseen maksamiseen ja toimittamiseen asti. Verkkokauppaa voidaan käyttää vaikkapa muistilistan tuottamiseen ja tulostamiseen, varsinaisen ostotapahtuman jäädessä kivijalkamyymälään. Verkkokauppa voi olla myös rajatun ryhmän sisäinen paikka tehdä tilauksia.

eZ Publish julkaisujärjestelmällä verkkokauppa voidaan toteuttaa osana yrityksen verkkopalvelukokonaisuutta, mikä poistaa erillisen verkkokauppajärjestelmän tarpeen.

Kysy lisää

Uutiskirjeellä tehoa sähköpostimarkkinointiin

Uutiskirje, eli newsletter, on tehokas väline yritysten markkinointiviestintään. Uutiskirjeellä saadaan välitettyä haluttu markkinointiviestintä kohdennetuille vastaanottajille helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.Uutiskirjeen tulee olla teknisesti rakennettu siten, etteivät roskapostisuodattimet pääse estämään halutun sen perillemenoa. Uutiskirjeen sisällölle on olemassa tiettyjä kirjoittamattomia sääntöjä joita tulee noudattaa.

Uutiskirjeen käytön tulee olla helposti omaksuttavaan ja  yksinkertaista, sillä uutiskirjeen sisällön syöttämisestä saattavat huolehtia useat eri henkilöt, kuten peruskäyttäjät yrityksissä tai viestintätoimistojen henkilöstö. Säännöllisesti lähetetyt, mielenkiintoista sisältöä tarjoavat uutiskirjeet pitävät lähettäjän vastaanottajien mielissä, tuovat verkkopalveluun lisää liikennettä ja parantavat konversiota.

nvNewsletter - uutiskirje

nvNewsletter uutiskirje on Aveniksen tekemä eZ Publish laajennus. Kun sivustokin tehty eZ Publish julkaisujärjestelmällä, niin sisällönpäivittäjillä on käytössään aina sama väline ja päivitys tapahtuu joustavammin. Intranet ja extranet palvelut kannattaa myös tehdä samalla eZ Publish julkaisujärjestelmällä.

Kysy lisää

eZ Publish on monipuolinen ja skaalautuva julkaisusjärjestelmä pienempiin sekä erittäin massiivisiin ja järeisiin tarpeisiin.

Yhdellä järjestelmällä verkkosivusto, extranet, verkkokauppa ja uutiskirjeiden lähetys.